Vi kan til og med refinansiere kredittkort!

Som forhandler av en rekke velkjente bilmerker og caravanmerker samt utstyrt til begge disse gruppene er det liten tvil om at vi har vært avhengig av å tilbyr våre kunder en eller flere former for finansieringsløsninger. Vi har dog, for enkelthets skyld ikke ønsket å inngå noe formelt samarbeid med noen finansieringsinstitusjoner av den enkle årsak at det blir i overkant mye papirarbeid for oss - vi ønsker nemlig å drive med det vi kan, altså bil og caravan!

Vi kan anbefale denne aktøren som har spesialisert seg på alt innenfor forbruksfinansiering, og det inkluderer sågar å refinansiere kredittkort hvis du måtte ha behov for det. Anbefalingen velger vi å komme med ettersom man står helt fritt til å bruke de pengene man har lånt til hva man vil. Dette er en frihet som vi er glade i og som nordmenn generelt er glade i.

Når du skal søke om et lån sender du enkelt og greit inn kun en søknad og denne søknaden vil deretter sendes videre til flere forskjellige banker. Alle bankene som mottar din søknad vil deretter vurdere den og eventuelt komme med en tilbud. Du vil da motta flere tilbud og kan dermed velge det beste blant disse slik at du gjør en så god avtale som mulig. Alt dette får du hjelp til hvis du benytter deg av vår anbefaling. Send inn søknaden din og deretter avventer du bare til du får svar tilbake - da har du fått det beste tilbudet på markedet.

Bil og caravan er to morsomme hobbyer - og spesielt kombinert. Caravanlivet er i dag noe ganske annet enn hva det var tidligere, og nå er det veldig populært å drive med fricamping rundt om i landet. I helgene er det mange som kjører rundt og stiller seg på utkjøringer som ligger flott til, og slike er det mange av i Norges land.

Med dagens standard på campingvognene skal du ikke bekymre deg over noe som helst - det er som å ha toppmoderne hotellrom hengende bak bilen, og det er virkelig flotte opplevelser i vente for dem som velger å investere i dette!